Saturday, November 10, 2012

Three Times a Week!

I think I'm in a moody week! I love wearing nail art depends on the situation. Dan anehnya minggu ini aku moody banget buat ganti-ganti nail art, bahkan jam 12 malam aku enggak bisa tidur karena pengin ganti nail art buat besoknya. Weird, huh?

*P.S: all of my nail art creations is made with nail polish, no stickers/decals


Froggy nails. Bandung was hot recently, I made this so I hope rain will come soon

Simple Ribbon Nails. I'm in love with nude polish, I just add stripe and small ribbon to bring the nude to the 'next level'

Fuschia Polka nails. I made this for Fimelafest! I remind you, this kind of nail art is sooo easy and simple, go try it! :)




Which one is your fave?
Have a nice weekend everyone! 
xoxo 

5 comments:

  1. Love the fuschia Polka Nails!

    xoxo,
    Medina
    nothingbutlovehandles.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. I love the froggy nails! Sooo cute! Fuschia is my 2nd fav.

    ReplyDelete
  3. hello ka Agnes, baru pertama kali nih main ke blognya kaka, aaaa menarik sekali blognyaaa, banyak banget tips berguna buat aku yg baru baru mulai tertarik sama make up, jadi tau make up yang bagus dengan harga terjangkau pokoknya salut banget sama blog-mu yang informatif inii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halo! Makasih udah mampir :)) seneng dengernya kalo ternyata blog aku berguna buat kamu :D
      Ur comment just made my day!
      Xoxo

      Delete