Wednesday, October 24, 2012

In The Mood for Nude



Currently loving this H&M in Nerd nail polish, it gives me very subtle nude color. The color is very perfect in my skin tone and long nails, I've been wore this for about 5 days and I spot just a little chipping in my nails. Woaahh love this!

And last but not least, Chloe Eau de Parfum just stole my heart away... I love it because it has one of my favourite notes, rose :)

Have a great day everyone,
xoxo

Saturday, October 20, 2012

Eyebrow Tutorial (Video)

Hi everyone! Many girls ask me about how I did my eyebrows... Alisku tuh tipiiisss banget, cenderung 'ngilang' kalo enggak dipakein pensil alis dan kawan-kawannya. Sejak kelas 1 SMA aku menyadari alisku yang tipis ini, dan mulai belajar caranya menggambar alis sendiri.

Gampang? Enggak juga! Menggambar alis itu membutuhkan latian terus-menerus. Semakin sering kita mempraktekkannya, maka kita semakin ahli. Lama-kelamaan kita tahu bentuk alis seperti apa yang pas untuk wajah kita.

Jaman aku SMA, jarang banget yang namanya beauty blogger, video tutorial Youtube, dll. Jadi dulu aku latihan sendiri, hasilnya bermacam-macam mulai dari yang ketebelan, sampe miring sebelah.
Dan selama SMA aku selalu pergi ke sekolah dengan menggunakan pensil alis tipis-tipis. Pensil alisku yang pertama adalah Oriflame Eyebrow Pencil yang warnanya coklat tua, dan entah berapa kali aku pernah repurchase karena I can't go out without eyebrow pencil!

Wednesday, October 17, 2012

HM Cosmetics Haul and Review

Hi everyone! Sesuai janjiku di post sebelumnya, di post kali ini aku bakal review H&M cosmetics yang kubeli sewaktu trip Fimelahood Goes to Paris dua minggu yang lalu. Makeup dari H&M ini murah meriah, kualitasnya oke banget. Semoga H&M cosmetics segera hadir di Asia supaya kalau mau re-stock enggak harus terbang jauh ke Europe *big AMEN!*

- Concealer #12 White Sand (4.95 euro)
- Bronzing Powder 20gr (5.95 euro)
- Eyebrow Fix (4.95 euro)
- Liquid Eyeshadow in silver (2.95 euro)
- Eyeshadows 4 color 'Into The Night' (4.95 euro)
- Single Eyeshadow in turquoise (1.95 euro)
- Pencil Eyeliner in solid black (1.95 euro)
- Eyelashes (4.95 euro)
- Eyelash Curler (3.95 euro)

 

Wednesday, October 10, 2012

Sneak Peek: HM Paris Cosmetic Haul

Sewaktu di Paris, I went to H&M store. Disana sering banget ketemu H&M karena tokonya ada dimana-mana. One thing that makes me sooo happy is that H&M in Paris has their huge cosmetics range! Mulai dari eyeshadow, blush, compact powder, palette, dan bahkan brush yang lengkap banget! Jujur aja aku kalap banget selama disana, karena harga kosmetik H&M ini murah banget. Dan aku sempat tanya Harumi (My Tips Cantik), katanya kosmetik H&M bagus kulitasnya. Sedihnya, kosmetik H&M belum ada di Singapore :( So we fly far far away to met H&M cosmetics....

This is my haul, I haven't opened it since I bought it. H&M cosmetic has very simple packaging. bahkan mereka enggak pakai box, just plastic. Can't wait to try them! Just dont't judge cosmetic from its package, let's see later :D

click to enlarge


Price in Euros (1 Euro = 12000 Rupiah)
- Bronzing Powder 8.5gr (3.95 euro)
- Bronzing Powder 20gr (5.95 euro)
- Duo Nail Polish (2.95 euro)
- Cracked Nail Polish in black 7ml (2.95 euro)
- Eyelash Curler (3.95 euro)
- Pencil Eyeliner in solid black (1.95 euro)
- Eyebrow Fix (4.95 euro)
- Concealer #12 White Sand (4.95 euro)
- Eyelashes (4.95 euro)
- Single Nail Polish 9ml in Nerd (3.95)
- Single Eyeshadow in turquoise (1.95 euro)
- Liquid Eyeshadow in silver (2.95 euro)
- Eyeshadows 4 color 'Into The Night' (4.95 euro)



I will review it later, have a good day everyone..
xoxo
 

Sunday, October 7, 2012

Paris Fashion Week Day 5 (031012)

LAST DAY:
- Chloe Press Presentation
- L'occitane SPA
- Elie Saab Fashion Show












Click this pict to see the VIDEO and complete story:
 


Paris Fashion Week Day 4 (021012)

Day 4: LIVING LIKE A PRINCESS!
- Dior press preview
- Versailles Photoshoot













Click this picture to see the VIDEO and complete story:



Paris Fashion Week Day 3 (011012)

Day 3: STREET STYLER HUNT!
- Roger Vivier presentation (heaven of shoes!)
- Street Styler hunt at Chloe Fashion Show (met Ana Wintour, Anna Dello Russo, etc)
- Eiffel Tower photoshoot










Click here to see the VIDEO and complete story:



Paris Fashion Week Day 2 (300912)

Day 2: PHOTOSHOOT TIME!
- Newbark presentation
- Stacatto x Ground Zero fashion show
- Lanvin press preview (no cameras allowed)
- photoshoot
- Seine River cruise



















Click this pict to see the VIDEO and the complete story: